Весела Тенева е новата носителка на титлата Мис България - Пловдив

...
Весела Тенева е новата носителка на титлата Мис България - Пловдив
Коментари Харесай

Весела Тенева е новата „Мис България - Пловдив” 2024

Весела Тенева е новата носителка на титлата „ Мис България - Пловдив ” 2024. Красавицата завоюва влиятелния конкурс на гала, провела се в  Etra Hall , част от комплекс  7points  вчера. На аудиторията бяха показани 14 красиви претендентки за купата, които минаха през три тура. Всяка една от тях се постара да показва най-хубавите си качества и да завоюва гласовете на жури и аудитория.
Прочетете още
Сред 14-те претендентки за купата, наградата сграбчи 23-годишната пловдивчанка Весела Тенева, която е студентка в Пловдивски университет. Само преди месеци тя завоюва и купата " Мис Родопи 2023 Кралица на киселото мляко ". Младото момиче сподели опит на сцената и впечатли журито с красивата си усмивката и изяществото, което показва на подиума.

Нейна първа подгласничка стана 24-годишната Василена Младенова , която учи репродуктивна медицина, а втора в класацията на журито е 23-годишната Ванеса Почева .



Василена Младенова, Деана Господинова, Весела Тенева и Ванеса Почева

Водеща на събитието бе Габриела Василева, а лентата на победителката бе връчена от уредник на състезанието Гаел Бонел Санчес. Короната пък и бе поставена от най-красивата пловдивчанка за 2023 година – Магдалена Табакова.



Официалната церемония вечер се проведе под егидата на Община Пловдив, като този път събитието имаше и благотворителна идея. Зад нея застана пловдивският художник Константин Константинов, чиито картини бяха експонирани на място. Събраните средства от продажбите им ще бъдат връчени в помощ на състезател от Пловдив, който е завоювал квота за олимпийските игри в Париж.

„ От името на цялата комисия по спорт и от името на зам.-кмета по спорт господин Николай Бухалов, взехме единомислещото решение събраните средства да бъдат дарени на Кристиян Василев, който е пловдивчанинът завоювал квота за олимпийските игри в Париж през 2024 година. Пожелаваме му да се върне с орден в град Пловдив ”, съобщи общинският консултант Ерол Садъков.



Красивите и атлетични девойки дефилираха и се показаха пред журито, от което част беше Деана Господинова - районен представител на фешън организация „ Визаж ”.

В нощта на събитието девойките дефилираха в три тура. В първия излязоха на сцената със спортно-елегантно облекло, във втория с бански костюми, а в третия с публични рокли.

Партньорите на тазгодишния конкурс, който бе под надпис „ Спортувай и пази града ни чист ” бяха компании и компании, изцяло подкрепящи екологичните производства.

Съвсем скоро очаквайте изявление в  TrafficNews с победителката Весела Тенева, която ще опише повече за себе си и своите бъдещи проекти.

Снимки:





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР